Nykøbing Falster gafler fløjtalent i Team Tvis

Nykøbing Falster-træner Niels Agesen er tilfreds med at forstærke holdet med et af landets spirende talenter.

Nykøbing Falster Håndbold har fra den kommende sæson tilknyttet Lærke Nolsøe på en toårig aftale.

Cheftræner Niels Agesen vurderer, at venstrefløjen fra Team Tvis Holstebro er blandt de største talenter på sin position, men på klubniveau har hun stået i skyggen af landsholdsspilleren Ann Grete Nørgaard.

- I mine øjne er Lærke et af de største fløjtalenter i Danmark. Hun kommer fra et fantastisk miljø, hvor hun har stået bag en af de bedste på positionen.

- Hun ved, hvad der skal til, og jeg er overbevist om, at såfremt Lærke vil det, kan vi være med til at løfte hende yderligere.

- Hun er klar til at tage større ansvar og vil uden tvivl kunne bidrage med tempo og eksplosivitet, siger Niels Agesen til klubbens hjemmeside.

Lærke Nolsøe, der har spillet 62 U-landskampe med 179 mål til følge, valgte Nykøbing Falster, fordi det er en spændende klub med et godt miljø og høje ambitioner.

- Derudover føler jeg mig klar til at skulle tage mere ansvar, hvilket jeg ser muligheder for hos Nykøbing Falster Håndbold, fortæller Lærke Nolsøe.

- Jeg er klar til, at der skal ske noget nyt i mit håndboldliv, og jeg synes, at Nykøbing Falster Håndbold passer perfekt til, hvad jeg har i tankerne. Jeg forventer at se en personlig udvikling både på og uden for banen, siger hun.

Lærke Nolsøe kan bryste sig af at have vundet bronze ved U17-EM og U18-VM, mens det sidste sommer ved U19-EM blev til en medalje af fineste karat.

I videoen øverst kan du høre Niels Agesen tale om transfers til Nykøbing Falster Håndbold