Lønkonflikten: Her er tallene

16x9

Sporten.tv2.dk kan afsløre store dele af den landsholdets lønaftale

Mens konflikten raser videre mellem DHF og spillerne på kvindelandsholdet i håndbold, kan sporten.tv2.dk nu af­sløre store dele af den nye lønaftale, som de aktive landsholdsspillere næg­ter at underskrive.

Det er tallene fra bonusaftalen, som sporten.tv2.dk er kommet i besiddelse af, og her kan det blandt andet aflæ­ses, at spillerne ikke vil modtage nogen penge for en kvalifikation til VM-slutrunden i Brasilien. Tidligere har der været 600.000 kroner til de­ling for en billet til et stort mesterskab.

Derudover er der også blevet skåret kraftigt i bonusudbetalingerne ved en plads på medaljeskamlen. Der falder 280.000 kroner mindre af for bronze, 440.000 kroner mindre for sølv og 200.000 kroner mindre ved en guldmedalje.

Det er værd at bemærke, at bonus­aftalen kun er en del af lønnen for landsholdsspillerne. Derudover modtager de også et honorar per dag i diverse landsholdssamlinger.

Også dette honorar bliver skåret i det nye udspil fra DHF. Ifølge sportens.tv2.dk oplysninger fra 1850 kroner til 900 kroner per dag til den enkelte spiller.

Se Spillerforeningens regnestykke for de to bonusordninger herunder:

BONUSAFTALEN:


BONUSUDBETALINGER: