Klublegende blev hyldet af rivalerne: - Det var ikke den måde, det skulle slutte på

33-årige Kim Lykkeskov har spillet sin sidste kamp for SønderjyskE. Desværre sluttede det ikke på den måde, som han havde ønsket.

Kim Lykkeskov har snøret skøjterne for sidste gang.

Den 33-årige forward spillede i aftes sin sidste kamp for Sønderjyskes ishockeyhold. De tog hjemme imod Esbjerg Energy, hvor kampen skulle i forlænget spilletid, før der kunne findes en vinder.

Esbjergs Brock Nixon scorede på en friløber, og dermed er de videre til semifinalen. Selvom Kim Lykkeskov fortsætter som sportschef i klubben, så var gårsdagens kamp ikke den bedste afrunding på en karriere.

- Jeg siger ikke helt farvel, kun som spiller. Men det var desværre ikke lige den her måde, det skulle være sket på, siger en rørt Kim Lykkeskov til TV 2 SPORT.

- Jeg er totalt privilegeret over at have fået så mange gode oplevelser hernede og at have været med til at bygge noget op. Det vil jeg selvfølgelig fortsætte med, men den tid er ovre nu.

Lige nu er jeg bare bitter over, at vi er ude.

Kim Lykkeskov, SønderjyskE

Sønderjyden, der er kamprekordholder i SønderjyskE, spillede inden landskampspausen sin kamp nummer 800, da de spillede i Frederikshavn. Sådan en karriere skal hyldes på hjemmebane, men desværre blev det med en lidt dårlig smag i munden. 

- Jeg tænker faktisk ikke så meget over det. Lige nu er jeg bare bitter over, at jeg er røget ud. Men det rammer også lidt, at man er færdig, siger han.

Efter gårsdagens kamp tog Lykkeskov en æresrunde ude på isen, hvor både SønderjyskE og Esbjerg deltog i hyldesten. Se klippet herunder.

Sønderjyske-spiller bliver hyldet på banen