Nedturen fortsætter for Frans Nielsen og Detroit

16x9
Frans Nielsen Foto: Rick Osentoski / Scanpix Denmark

Detroit Red Wings tabte for sjette gang i de seneste syv kampe, og det forekommer umuligt at nå i playoff.

Da NHL-spilleren Frans Nielsen før denne sæson skiftede New York Islanders ud med Detroit Red Wings, var han drevet af ambitionen om spille for en af ligaens traditionelt allerstærkeste klubber.

Men sportsligt har tiden i Detroit foreløbig udviklet sig til en stor skuffelse for den danske centerspiller.

Red Wings tabte natten til torsdag dansk tid med 1-3 på udebane til Colorado Avalanche og er fortsat naglet til sidstepladsen i Atlantic Division. Nederlaget var holdets sjette i de seneste syv kampe.

Detroit startede ellers bedst og kom tidligt foran, men tabte tråden i kampens sidste halve time.

- Vi spillede god ishockey fra start, hvor vi gjorde tingene rigtigt, analyserer Frans Nielsen på klubbens hjemmeside.

- I anden periode tog vi nogle udvisninger, og vi gjorde det ikke særligt godt i undertal. Selv om de ikke scorede, fik de et overtag, som de red videre på. Vi spillede ikke godt nok i sidste halvdel, siger Nielsen.

Detroit Red Wings har 14 kampe tilbage i grundspillet og har lige nu 14 point op til den sidste plads i playoff.

Det ligner næsten en umulighed at nå mellem de 16 hold, der skal kæmpe om Stanley Cup i de kommende måneder, og det er i sig selv et lille stykke NHL-historie.

Detroit har nemlig kvalificeret sig til playoff hvert år siden 1991, men efter 25 år i det gode selskab må klubben nok belave sig på, at denne sæson ender som en fiasko.

Frans Nielsen har leveret 31 point i de første 65 kampe, hvilket giver et snit på 0,48 point per kamp. Dermed er danskerens personlige scoringsfrekvens den laveste siden sæsonen 2007/08.