Endnu et dansk ishockeyhold fyrer deres træner

16x9
. Foto: Jan Korsgaard / Scanpix Denmark

Ishockeyklubben Rungsted Seier Capital har fyret Björn Hellkvist som træner i klubben.

For anden gang i løbet af fredagen har et hold fra den bedste danske ishockeyrække valgt at skille sig af med deres træner.

Tidligere på dagen var det Herning Blue Fox, der fyrede klublegenden Todd Björkstrand, og denne gang er det Rungsted Seier Capital, der har valgt at tage afsked med deres træner.

I en pressemeddelelse skriver den sjællandske klub, at de har stoppet samarbejdet med cheftræner Björn Hell Kvist.

- Efter en uges evaluering er ledelsen og Björn Hellkvist blevet enige om at eksekvere klausulen i den 1+1-årige kontrakt og afslutte samarbejdet nu.

Beslutningen er truffet efter en sæson, hvor Rungsted har haft både positive og negative oplevelser.

I den første halvdel af sæsonen var klubben oppe og føre den danske liga og kvalificerede sig til semifinalen i pokalturneringen. Kort før jul begyndte problemerne dog, og holdet endte med at slutte på ottendepladsen i ligaen.

Noget der lige nøjagtig var nok til at sikre en plads i slutspillet. Men her kom holdet til kort mod et velspillende Odense-mandskab, som vandt samlet 4-0 i kampe.

- Det er vigtigt at understrege, dette er sket i fred og fordragelighed, og der fortsat er et godt forhold mellem parterne. Fra hele organisationens side vil vi gerne takke Björn for hans dedikerede indsats i Rungsted.

Klubben skriver desuden i pressemeddelelsen, at de i de næste par uger vil bruge kræfter på at finde den nye træner samt skrive kontrakter med danske spillere.