Kommentator: Danmark har et offensivt problem

Danmark tabte torsdag aften med 3-0 til Finland. Det var den tredje VM-testkamp uden danske scoringer.

Danmarks VM-forberedelser har indtil nu afsløret et væsentligt problem: Mål.

For tredje gang i træk skøjtede de danske landsholdsspillere fra isen uden at have scoret, da holdet tabte med 3-0 til Finland. Derfor må netop scoringer være i fokus, når Danmark og Finland mødes igen på lørdag. Det siger Jimmy Bøjgaard, der kommenterer ishockey på TV 2 SPORT.

- Danmark skal have scoret et mål på lørdag. Nu har man spillet tre kampe, to mod Slovakiet og en mod Finland, uden at score, siger Bøjgaard og fortsætter:

- Selvom der er lang tid til VM, og man kan bruge alle mulige forklaringer om, at det ikke betyder noget endnu, så er det ikke noget, der ligefrem tanker selvtillid.

Jimmy Bøjgaard kommenterede 3-0-nederlaget til Finland, hvor Danmark kun havde otte afslutninger i hele kampen. Det skyldes blandt andet, at det danske overtalsspil ikke fungerede som håbet.

- Power play’et må gerne lave et mål, og i det hele taget skal man have slettet det her nul – så man ikke har spillet i to uger i træk uden at lave et mål.

Defensivt er Bøjgaard mere tilfreds. Danmark holdt finnerne fra scoringer i næsten halvanden periode, og det tredje mål faldt først i de døende sekunder. Ud fra torsdagens opgør har Jimmy Bøjgaard følgende forhåbninger til lørdagens kamp, der er en del af optakten til VM i maj:

- Et mål ville være ønskværdigt, og så skal man stadig spille fornuftigt op mod de her finnerne og holde dem fra alt for mange mål. Det var noget af det man lykkedes med i dag, selvom de scorede et med fire sekunder tilbage.

Jimmy Bøjgaard mener, at Danmarks ishockeylandshold scorer for få mål.

Se Finland-Danmark på lørdag klokken 14 på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.