Finaleoverraskelsen er under pres: Kan ikke tåle et nederlag

Gentofte Stars er så godt som tvunget til sejr, hvis slutspillets positive overraskelse skal holde liv i håbet om at vinde mesterskabet.

- Presset i kamp fire er på Gentofte. Helt klart.

Jimmy Bøjgaard, TV 2 SPORTs ishockeykommentator, ser frem mod den fjerde DM-finale i år. En finalekamp hvor Gentofte Stars bliver nødt til at vinde, hvis ikke Esbjerg Energy skal stå to muligheder for at sikre mesterskabet på hjemmebane.

Som det bedste af de to hold i grundspillet har Esbjerg nemlig hjemmebanefordel i en eventuel syvende og afgørende kamp.

- Esbjerg havde mest pres på sig forleden og vandt. De fører nu 2-1 og det er klart, at Gentofte ikke kan klare at komme ned med 3-1 i kampe. Så skal de derover og vinde to gange for at vende det, siger Jimmy Bøjgaard og fastslår endnu engang:

- Presset er på Gentofte. De skal have udlignet til 2-2, ellers så står Esbjerg meget tæt på et dansk mesterskab.

I kvart- og semifinalerne slog Gentofte Stars nummer et og to i grundspillet, Aalborg og Odense. Og med både dét og finalepresset i baghovedet på Gentoftespillerne, så forventer Jimmy Bøjgaard, at Gentofte Stars kommer ud til den fjerde finale med fuld fart, selvom Esbjerg vandt den tredje finale.

Esbjerg Energy besejrer Gentofte med 3-1 i 3- finalekamp Video: TV 2 SPORT

- Jeg tror, at Gentofte vil satse meget kraftigt på at komme ud og være bedst i starten. Det har de været i de første to kampe, hvor det lykkedes godt. Kamp tre var den eneste, hvor de ikke kom stærkt ud.

Den fjerde finalekamp mellem Gentofte og Esbjerg spilles fredag aften. Se med på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY fra klokken 19.