NHL-talent ramt direkte i hovedet fra tæt hold - mister en tand

Den blot 18-årige Clayton Keller sluttede VM i ishockey med at slå en tand ud, da han blev ramt lige på munden fra tæt hold.

Et skuffet amerikansk hold forlod overraskende VM-turneringen torsdag aften, da de tabte med 0-2 til Finland.

Midt i skuffelsen måtte det unge NHL-talent Clayton Keller dog også ærgre sig over, at han med stor sandsynlighed skal en tur til tandlæge en af de kommende dage.

Da finske Atte Ohtamaa forsøgte at sende pucken ud af egen zone, kom Keller i vejen, og så blev han ramt lige på munden.

- Han har det ok, men det kostede ham vist en tand, skriver USA's pressechef Dave Fischer til TV 2 SPORT.

Den unge amerikaner tog sig straks til munden, mens han forsøgte at skøjte ud mellem venner og fjender, så han kunne modtage behandling i udskiftningsboksen.

Clayton Keller modtager behandling.
Clayton Keller modtager behandling. Foto: TV 2 SPORT

Keller kom tilbage på isen, men hverken han eller resten af det amerikanske hold kunne gøre noget ved Finland, der tog pladsen i VM-semifinalen.

Det 18-årige stortalent har ellers haft en flot VM-turnering, hvor han står noteret for fem scoringer og to assists. Til daglig er han tilknyttet NHL-holdet Arizona Coyotes,

Han har to gange tidligere været med til at vinde ungdoms-VM, da han i 2015 og 2017 vandt som henholdsvis U18- og U20-spiller.