Podcast: VM i sigte

16x9
Det danske ishockeylandshold har en altoverskyggende opgave i denne sæson - VM på hjemmebane Foto: WOLFGANG RATTAY / Scanpix Denmark

Sportschef Jesper Duus ser frem mod VM på hjemmebane forud for den første samling med landsholdet

Episode 6 - optaget mandag den 30. oktober

I næste uge samler landstræner Janne Karlsson for første gang i denne sæson landsholdet. Derfor stiller vi i vores nyeste podcast skarpt på ishockeylanbdsholdet.

Det gælder en 4-nationers turnering i Østrig for Karlssons tropper, hvor både Norge og Sydkorea kommer med de hold, som man regner med skal spille OL i februar næste år.

Det danske hold derimod stiller skarpt på VM på hjemmebane i næste sæson. Og selvom man må undvære NHL-spillerne og lnadstræner og sportschef har valgt at give de fem danske KHL-spillere fri for samlingen i alpelandet, så vil der være masser af VM-emner på isen i Innsbruck i næste uge.

- Jeg vil skyde på halvdelen måske, svarer Jesper Duus i den nyeste podcast på spørgsmålet om, hvor mange i den nye trup, der umiddelbart er i spil til til en VM-billet.

- En 10-12 spillere. Og der er selvfølgelig mere end 10-12 spillere, der har chancen, men 10-12 stykker ud fra den liste, jeg har lige nu, forventer jeg faktisk spiller VM.

Du kan høre Jesper Duus fortælle om jobbet som sportschef og om det arbejde, der ligger forude i horisonten på vejen mod VM, der er det altoverskyggende mål.

Desuden sætter Duus navn på den spiller, han regner for at være Danmarks bedste ishockeyspiller gennem tiderne. Et navn, som han nu skal til at arbejde tæt sammen med.

Medvirkende: Jesper Duus og Lars Fink