Podcast: Den store Metal Liga-karakterbog

16x9
Herning Blue Fox - her i en tidligere udgave - får topkarakter i vores seneste podcast Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark

Jimmy Bøjgaard og Lasse Degn rammer både toppen og bunden af 12-skalaen, da de uddelte karakterer til de 11 hold i Metal Ligaen

Episode 8 - Optaget tirsdag den 2. januar

Herning Blue Fox er det hold, der har gjort det bedst indtil videre i denne sæson i Metal Ligaen. 

Ikke kun i tabellen, men også når Jimmy Bøjgaard og Lasse Degn vurderer de 11 mandskaber i Metal Ligaen og deres præstationer hidtil i denne sæson.

For midtjyderne, der ikke har vundet DM-titlen siden 2012, rammer toppen af skalen med et 12-tal fra de to censorer.

- De er 31 point foran SønderjyskE, det er fuldstændigt vanvittige tal. De blev syv'er sidste år, så de får den høje karakter som belønning for de har lavet så stor en vending fra sidste år. Super godt gået af Petri Skriko, lyder det fra Jimmy Bøjgaard i podcasten.

I den tunge ende af skalaen ligger SønderjyskE, der må tage til takke med en absolut dumpe-karakter. -3 lyder den hårde dom til sønderjyderne i den seneste udgave af vores podcast.

- Soleklar minus tre for den ringe præstation. De har præsteret dårligt. De har underpræsteret. De har haft mange skader, ja. Men det er der også andre hold, der har, og det har de også været dårlige til at løse, vurderer Jimmy Bøjgaard den sønderjyske storklub.

- De har fortsat med at lægge sig ned i kampene. Tabe stort, og tabe stort på hjemmebane, givet op i kampene, og det tæller også bare ind i, at det ikke ser ud, som det skal, supplerer Lasse Degn.

Du kan høre flere argumenter i karaktergivningen på Herning og SønderjyskE i den nyeste udgave af vores podcast. Ligesom du kan få karakterer for de øvrige ni hold.

Medvirkende: Jimmy Bøjgaard, Lasse Degn og Lars Fink

Du kan høre hele podcasten her: