Aalborg-målmand forklarer kæmpe drop: - Det er helt sikkert min fejl

Efter et nederlag på 2-1 skal Aalborg Pirates nu ud i en syvende og afgørende semifinalekamp.

Tilskuerne i Granly Hockey Arena var søndag vidne til et drop af de helt store, da Esbjerg Energy tog imod Aalborg Pirates.

Opgøret var blot fire minutter inde i første periode, da det gik galt for Tadeas Galansky i Aalborg-målet.

- Kæmpe, kæmpe drop af Galansky. Han slår selv pucken ind. Det ser ud som om, han vil lave noget smart og slå den væk, og så får han den slået ind i eget bur, lød det fra Jimmy Bøjgaard under kommenteringen.

- Jeg fik stoppet bolden, og da den var i luften, forsøgte jeg at cleare den bagover til hjørnet, men pucken sprang tilbage fra min stav, da jeg forsøgte at cleare den. Det er helt sikkert min fejl, og det må ikke ske i en kamp som den her, siger Tadeas Galansky til TV 2 SPORT.

Ifølge TV 2 SPORTs ishockeyekspert Lasse Degn er det ikke uvant, at målmændene forsøger at cleare pucken på den måde.

- Det er selvfølgelig uheldigt. Vi ser målmændene gøre det rigtigt tit (red., forsøge at slå pucken ud i hjørnet), så det er rigtig uheldigt, at den ryger tilbage imod ham. Men godt at se, at Galansky er hurtigt oppe igen og ryster det af sig, sagde Lasse Degn i studiet mellem første og anden periode.

Det store drop blev kampens første mål, og det viste sig at få stor betydning for opgøret, hvor Esbjerg Energy endte med at trække sig sejrrigt 2-1.

Nu står det 3-3 i semifinaleserien mellem de to klubber. Det betyder, at Aalborg Pirates og de forsvarende mestre fra Esbjerg skal ud i en syvende og sidste semifinale.

- Jeg gjorde mit bedste og lavede selvfølgelig en fejl, og det fik også betydning til sidst. Men vi havde også chancer, hvor vi ikke fik scoret, og de scorede på deres chancer. Jeg lavede en fejl, og det kan ikke ske igen i kamp syv, så vi må ryste det af os og spille op til vores bedste på tirsdag, siger Tadeas Galansky.

Esbjerg Energy vandt 2-1 hjemme over Aalborg Pirates og udlignede dermed til 3-3 i kampe i semifinaleserien. Video: TV 2 SPORT

Du kan se den afgørende semifinale mellem Aalborg Pirates og Esbjerg Energy på TV 2 SPORT og TV 2 Play tirsdag den 10. april fra klokken 20.20.