Eller bliver udvist tre gange i nederlag i NHL-semifinale

16x9
Lars Eller i rødt blev også noteret for en enkelt assist, men det var altså ikke nok til at undgå Capitals' første nederlag i semifinaleserien. Foto: Patrick Smith / Ritzau Scanpix

Lars Eller og Washington Capitals tabte i NHL-semifinalen, men er stadig foran 2-1 i kampe i serien.

Danske Lars Eller blev natten til onsdag dansk tid udvist tre gange, da han sammen med Washington Capitals hjemme tabte med 2-4 til Tampa Bay Lightning i semifinalen i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Eller blev også noteret for en enkelt assist, men det var altså ikke nok til at undgå Capitals' første nederlag i semifinaleserien.

Capitals fører dog stadig 2-1 i serien, efter at holdet vandt de første to kampe på udebane i Tampa Bay. Der spilles bedst af syv kampe.

Steven Stamkos bragte Tampa Bay Lightning foran med 1-0 i første periode i en overtalssituation, hvor hjemmeholdets målmand Braden Holtby var blevet sendt en tur i straffeboksen.

I begyndelsen af anden periode var det så Lars Ellers tur til at blive udvist.

Danskeren blev udvist for at forsinke spillet, og igen var gæsterne skarpe i deres powerplay-spil. Nikita Kucherov gjorde det til 2-0.

Kort tid efter gjorde Victor Hedman det til 3-0, inden Lars Eller igen blev udvist. Denne gang resulterede det dog ikke i nogen Tampa Bay-scoringer.

Brett Connolly reducerede lidt efter til 1-3, inden Brayden Point lukkede anden periode med en Tampa Bay-scoring til 4-1.

I tredje periode ragede Lars Eller sin tredje udvisning til sig, ligesom han også blev noteret for en assist ved Capitals sene 2-4-reducering.

Næste kamp mellem de to hold spilles i Washington natten til fredag.