Amerikansk stjerne føler med dansk holdkammerat: - Det var hårdt at se

16x9
Frans Nielsen efter kampen mod Letland. Foto: TV 2 SPORT

Dylan Larkin og Frans Nielsen spiller til daglig sammen i NHL-klubben Detroit Red Wings. Tirsdag aften sad amerikaneren og heppede på Danmark.

Se USA's kvartfinale på TV 2 PLAY

Mens NHL-stjernerne fra USA sikkert er videre til kvartfinalen ved VM i Danmark, sluttede det brat for værtsnationen tirsdag aften, da Letland vandt med 1-0 over Danmark.

Amerikanske Dylan Larkin, der til daglig spiller sammen med danske Frans Nielsen i Detroit Red Wings, havde håbet på et andet udfald for sin holdkammerat.

- Han har spillet en stor turnering. Det var trist. Jeg sad og heppede på, at de slog Letland. Han er sådan et godt menneske og hårdtarbejdende. Han gør alt for at vinde, så det var hårdt at se, hvordan deres turnering sluttede, siger Dylan Larkin til TV 2 SPORT.

- Jeg håber, han får en fantastisk sommer og ser frem til at spille med ham igen i Detroit.

USA møder torsdag Tjekkiet i Boxen, hvor de skal spille sig et skridt nærmere på VM-medaljer mod et hold, der er vokset undervejs ved VM - især da NHL-stjernerne David Pasternak og David Krejci stødte til truppen.

- Det bliver en hård kamp. De har mange kvaliteter, og Pasternak og Krejci er kommet over. Det hjælper dem meget. Vi skal spille meget med pucken og gøre det svært for dem, siger Larkin.

Dylan Larkin er med USA til VM for andet år i træk, og han har nydt dagene i Herning, hvor amerikanerne også spiller deres kvartfinale.

- Forhåbentlig kommer vi hjem med en medalje, så det vil fremstå som vores bedste minde, siger han.

- Når man kommer herover for at spille VM, bygger man relationer i gruppen. Det har været godt i Herning. Vejret har været fantastisk, så det har nærmest været som en ferie.