Spiller 'bombarderet' med beskeder efter drømmemål

Nikolaj Rosenthal stod for aftenens detalje i Rungsted Seier Capitals sejr over Rødovre Mighty Bulls.

Rungsted-spilleren Nikolaj Rosenthal scorede tirsdag aften det, der må være en kandidat til årets mål i Metal Ligaen.

Efter en lang dribletur uden om og mellem Rødovre-spillerne lykkedes det til sidst på mærkværdig vis ham at sende pucken i mål med staven placeret mellem benene.

- Jeg har selvfølgelig aldrig lavet sådan et mål før.

- Det er ikke noget, jeg søger i kampe. Men i går var der lige pludselig en åbning, som opstod ud af det blå, og så var det bare fedt, at det lykkedes, siger Nikolaj Rosenthal til TV 2 SPORT.

Rungsted endte med at vinde kampen mod Rødovre med 3-0, og efterfølgende er den frække scoring fra Rosenthal da også blevet bemærket, fortæller Rungsted-spilleren, der ellers ikke selv synes, at målet var noget helt særligt.  

- Jeg kan godt se, at det var et fint træk, men jeg synes ikke, at det var så spektakulært et mål. Men det synes andre i hvert fald. Jeg er blevet bombarderet med beskeder fra fans, familie og venner, der skrev: "fedt mål, vanvittigt scoret." Og det er selvfølgelig dejligt, der er noget opbakning, tilføjer han.

Nikolaj Rosenthal og Rungsted Seier Capital er med sejren over Rødovre Mighty Bulls nummer et i Metal Ligaen. Efter 14 kampe fører de med et point ned til Frederikshavn White Hawks på andenpladsen.