Endnu en landsholdsspiller langtidsskadet

16x9
Nicklas Jensen må se til fra tribunen i de næste seks uger Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Nicklas Jensen er ude i op til seks uger, efter han blev skadet for Jokerit i onsdagens kamp.

Der er mandefald blandt de danske landsholdsspillere på isen for tiden.

Først var det Jokerits Peter Regin, der blev sendt ud med en skade frem til januar. Så var det Münchens Mads Christensen, der måtte ud men en skade i flere måneder, som det hed på klubbens hjemmeside.

Nu er det så Nicklas Jensen, der er meldt ud af sin finske klub Jokerit i seks uger. Det skriver KHL-klubben på sin twitter-profil.

Det var angiveligt i en tackling i onsdagens 1-3 nederlag til topholdet Avtomobilist, at danskeren blev skadet. Han forlod kampen med 10:32 minutters spilletid.

Det er et hårdt slag for den finske klub, for med kapatjn Peter Regin på bænken og nu også Nicklas Jensen, så mangler der to vigtige brikker i den offensive del af Helsinki-klubbens mandskab.

20 point - fordelt på 8 mål og 12 assist er det blevet til i denne sæson for den 25-årige angriber. Dermed er han delt topscorer på det finske mandskab sammen med Sakari Manninen.

Skaden til Nicklas Jensen betyder, at danskerkontingentet i Jokerit er halveret, så det nu er de to forsvarsspillere Jesper Jensen Aabo og Oliver Lauridsen, der holder de danske faner højt.

Vi forsøger at få fat på Nicklas Jensen for at høre nærmere om skaden.