Ny hal skal bruges til ny hockeyfeber

16x9
Morten Poulsen ser frem til endelig at komme til at spille på hjemmebane Foto: Tonni Paibjerg / Danmarks Ishockey Union

Herning Blue Fox-spilleren Morten Poulsen håber på ny hockeyfeber i kølvandet på den nyrenoverede hockey arena i byen

Når Herning Blue Fox fredag aften åbner dørene for en nyrenoveret udgave af KVIK Hockey Arena, så bliver det midtjydernes første rigtige hjemmekamp i denne sæson. Indtil videre er de tre 'hjemmekampe' i denne sæson blevet spillet i Silkeborg.

Og det skulle gerne smitte af på isen.

- Sportsligt, der må det blive en fordel for os, at få en hjemmebane. Det er i hvert fald ikke en fordel at spille på udebane hele året, siger Morten Poulsen til TV 2 SPORT.

Landsholdsspilleren og Blue Fox-forwarden er også med på, at de nye rammer kommer til at lægge en eller anden form for pres på det, der skal leveres nede på isen.

- Det skulle jo gerne give os et sportsligt boost. Der er ikke noget, vi som spillere kan gemme os bag længere. Vi har nu fantastiske faciliteter til det, der er vigtigt for at forberede os på modstanderne.

- Den nye hal er gearet til topprofessionelle med super omklædningsrum og faciliteter.

Den erfarne angriber håber også, at han og holdkammeraterne efter en lidt vaklende start på sæsonen fredag aften vil tage det første skridt til at fyre op under ishockeyen igen i kampen mod Rødovre Might Bulls.

- Vi vil gerne være med til lave ny hockeyfeber, og det kan den her hal jo være med til. Men det er op til os. Nu skal vi op i tabellen, og så kan det være, der bliver hockeyfeber i Herning igen.

- Det bliver i hvert fald ikke noget problem at sætte sig op. Vi forventer, der kommer mange mennesker, og forhåbentlig kommer der også en god stemning.

Den første kamp i den nye KVIK Hockey Arena spilles fredag aften kl 19.30. TV 2 SPORT sender et hold til Herning, og derfor vil du kunne se billeder fra åbningen af arenaen og kampen under Hockey Night-opgøret mellem Odense Bulldogs og Herlev Eagles.