Nicklas Jensen har brækket hånden

16x9
Nicklas Jensen har brækket hånden og er meldt ude i seks uger Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Det er en brækket hånd, der har sat landsholdsspilleren Nicklas Jensen ud af spillet i sin finske klub Jokerit.

Den danske KHL-forward Nicklas Jensen blev i sidste uge meldt ude i seks uger med en skade. 

Nu fortæller han til TV 2 SPORT, at det drejer sig om et brud på hånden.

- Det var en mærkelig situation. En rigtig lorte-situation. Jeg tror ikke, der normalt ville komme en skade ud af den slags, men det gjorde der så der, fortæller Jokerit-forwarden om skaden, der opstod i topopgøret mod Avtomobilist onsdag i sidste uge.

- Men jeg har fået at vide i dag, at jeg ikke skal opereres, hvis det fortsætter med at hele under gipsen.

Den danske forward tager nu en tur hjem til Herning fra Finland i landsholdspausen. Og ærgrer sig over, at der er kommet en brækket hånd på tværs af en god periode.

- Jeg havde en god start på sæsonen, og så kom der lige et par kampe, hvor der var stille, men så kom det tilbage, forklarer Nicklas Jensen, der er noteret for 20 point i 22 kampe.

- Det er træls, også for klubben, for vi har også Peter (Regin, red) ude og et par andre spillere. Og det betyder vi har haft et tyndere lineup de sidste par dage. Men jeg håber, vi finder ud af det i tid til slutspillet.

Turen hjem til Danmark er et godt afbræk i en svær tid. For det er første gang i sin karriere, at Nicklas Jensen for alvor er ude med en skade.

- Det er en tarvelig følelse. Indtil nu er det kun to kampe, som jeg har siddet og set på TV, og det er en tom følelse. Men sådan er det at spille hockey. Det er en hård sport, og skader er en del af spillet.

Holder planen, så er Nicklas Jensen tilbage midt december. Selv håber danskeren dog på, at hans krop heler hurtigere end ventet, så han kan være tilbage på isen før forventet.