Mark O. Madsen tilslutter sig stort forbund og får sin hårdeste MMA-kamp til dato

16x9
Mark O. Madsen har fire MMA-kampe på CV'et. Her ses han under en kamp den 13. januar 2018. Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Mark O. Madsen har indgået et samarbejde med et af de største forbund inden for MMA, og han skal i aktion den 22. september.

Cage Warriors er et af de absolut største forbund inden for MMA, og det forbund har Mark O. Madsen indgået et samarbejde med. Cage Warriors har været startskuddet for mange af de største stjerner i sporten, hvor den mest berømte er irske Conor McGregor.

Aftalen betyder, at Mark O. Madsen og hans Team Olympian skal stå for stævnerne og ikke Cage Warriors selv. En slags franchaise under navnet Cage Warriors Academy.

- Cage Warriors er et navn, der giver international opmærksomhed. Jeg er stolt, siger Mark O. Madsen til TV 2 SPORT om det nye samarbejde.

Første kamp i det nye samarbejde bliver den 22. september i Nykøbing Falster, og økonomisk er manden bag stævnet Mark O. Madsen selv.

- Det er mit team, Team Olympian, der arrangerer stævnet 100 procent. Vi er i bund og grund promotorer. Der er dygtige folk i Team Olympian, der sørger for kampen. Undtagen min. Det er Cage Warriors, der finder min modstander. Hvem det bliver er ikke på plads endnu, men det bliver helt sikkert min hårdeste kamp i min MMA-karriere, fastslår Mark O. Madsen.

Du har dine egne penge i det stævne. Er det et sats?

Mark O. Madsen griner en smule, inden han svarer.

- Det var et gigantisk sats, da jeg stoppede en sikker tilværelse i brydesporten og i marts på Crown Plaza i København i stedet kunne annoncere, at nu ville jeg prøve mig helt af i MMA. Det her stævne er også et sats. Men det er Team Olympian, der står for stævnet, og der er folk med, der ved, hvad det handler om, fortæller Mark O. Madsen.

- Jeg kunne rejse til Liverpool eller London og få kampe der, men på den her måde kan jeg mødes med modstandere på samme niveau, bare på hjemmebane. Og det er altså en fordel. Jeg slipper for rejsetid, jeg får ingen uvante rammer og kost, forklarer Mark O. Madsen.

Selvom samarbejdspartneren nu hedder Cage Warriors, lægger Mark O. Madsen ikke skjul på, at han drømmer om UFC. Det største forbund i MMA.

Hvor bundet er du til Cage Warriors med den nye aftale?

- Jeg er bundet i det omfang, at jeg kommer til at kæmpe i det regi, indtil muligheden byder sig i UFC. Det er målet at få mega kampe hos dem. Hvis jeg bliver god nok. Det har fyldt meget i forhandlingerne med Cage Warriors. De forhandlinger varede i to måneder, og det er sådan, at kommer der et tilbud fra UFC, kan jeg takke ja til det, fortæller Mark O. Madsen.

Mark O. Madsen har fire MMA-kampe på CV'et. Alle fire er vundet i første omgang. Som bryder vandt han blandt andet OL-sølv i 2016 i Rio.