Mark O. Madsens knockout-stime i fare

Mark O. Madsen har vundet alle sine MMA-kampe i første omgang, men den imponerende stime kan meget vel stå for fald på lørdag.

Der har været kort proces, når Mark O. Madsen er gået ind i buret. I sine fire kampe har han vundet, inden første omgang var slut. På lørdag møder han franske Alexandre Bordin, men en ny lynsejr er langt fra sikker.

- Det her kan blive min første MMA-kamp, der kan gå alle tre omgange, siger Mark O. Madsen til TV 2 SPORT.

Danskeren har respekt for Bordin. Han er tidligere fransk mester i judo, og i MMA har han en rekordliste på otte sejre, tre nederlag og en uafgjort kamp.

- Hånden på hjertet så er det en stor mundfuld, der kommer. Fysisk er han den stærkeste modstander, jeg har haft. Så det er om at spænde hjelmen og være klar, når kampen går i gang, siger Mark O. Madsen.

Debut i verdens næststørste forbund

Kampen mod Bordin er samtidig Mark O. Madsens debut i forbundet Cage Warriors, der er det næststørste forbund i verden.

- Det bliver første gang, at jeg kommer til at stå på en scene med international opmærksomhed, fortæller Mark O. Madsen.

Mark O. Madsen i kamp mod den tidligere svenske MMA-mester Matthias Freyschuss i Nykøbing Falster Hallen i januar i år. Kampen varede knap 25 sekunder.
Mark O. Madsen i kamp mod den tidligere svenske MMA-mester Matthias Freyschuss i Nykøbing Falster Hallen i januar i år. Kampen varede knap 25 sekunder. Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Og kampen har stor betydning. Mark O. Madsen drømmer nemlig om at komme ind i det største forbund, UFC.

- Uden at jeg skal tale presset endnu højere op, så er der meget på spil på lørdag. Jeg har en overordnet målsætning om at træde ind i UFC på sigt, og jeg tror på, at Cage Warriors er den direkte vej. Jeg tror, at det er der, den internationale opmærksomhed er, og et nederlag på lørdag vil gøre min vej til UFC noget anderledes, end jeg håber på, understreger Mark O. Madsen

En sejr er vital. Og sejren må meget gerne komme i første omgang. Som sædvanlig.

- Jeg har tænkt mig at gøre mit bedste for at fortsætte den stime. Der er ingen grund til at blive lang tid oppe i det bur, siger Mark O. Madsen med et smil.

Kampen mod Alexandre Bordin foregår i Nykøbing Falster Hallen i den by, hvor Mark O. Madsen er født og opvokset. Mark O. Madsen var tidligere bryder, og i 2016 kom højdepunktet, da han vandt OL-sølv i Rio.