Mark O. Madsen fik eksklusiv træning af MMA-legende i USA

16x9
Mark O. Madsen fik gode råd af legenden Randy Coutrue. Foto: Team Olympian

Danskeren er for tiden i Las Vegas på træningslejr. Her fik han den sjældne fornøjelse at blive trænet af Hall of Fame-kæmperen Randy Couture.

Randy Coutrue er et af de største navne gennem tiden i kampsporten MMA.

Amerikaneren blev som den første verdensmester i to forskellige vægtklasser, sværvægt og letsværvægt, hos det største forbund UFC.

Siden han stoppede, har han været med i flere Hollywoodfilm. Blandt andet har han haft en fast rolle i trilogien 'The Expendables', hvor Sylvester Stallone i alle filmene har haft hovedrollen.

Randy Couture er med andre ord en travl herre. Han har sit eget træningscenter Xtreme Couture i Las Vegas, hvor han sjældent er en del af undervisningen, men med Mark O. Madsen gjorde han en undtagelse.

Og danskeren er dybt taknemmelig for mødet med Couture.

- Han gav mig et helt unikt indblik i, hvordan han selv var kommet til tops. Han fortalte, hvad han selv havde gjort rigtigt og forkert, og hvad jeg bør bruge min tid på at fokusere på. Det var helt unikt, og det gør, at jeg kan målrette min træning på den rigtige måde, fortæller Mark O. Madsen i en pressemeddelelse.

Kontakten til Randy Couture blev skabt gennem Mark O. Madsens danske træner, Martin Kampmann, der som aktiv selv trænede i Xtreme Couture.

Randy Couture og Mark O. Madsen i snak i Las Vegas.
Randy Couture og Mark O. Madsen i snak i Las Vegas. Foto: Team Olympian

Forhåbentlig har Mark O. Madsen fået et par hemmeligheder med i bagagen. Den tidligere bryder drømmer selv om at komme til tops i UFC og gerne mod MMA-sportens største stjerne, Conor McGregor.

- Randy er UFC Champ og i Hall of Fame, så han har noget erfaring, der er guld værd. Kan jeg lære af hans fejl og guldkorn, bliver min rejse mod toppen endnu mere effektiv, fortæller Mark O. Madsen.

Kampe i UFC er ude i fremtiden, mens der på kort sigt er en ny kamp i horisonten. 15. december skal Mark O. Madsen op imod engelske Matthew 'The Beast' Bonner i Frederikshavn. Kampen hører under det største europæiske forbund, Cage Warriors, og Mark O. Madsen går ind i buret med en rekordliste, der hedder fem sejre i fem kampe.

Mark O. Madsen er mest kendt for sin OL-sølvmedalje i brydning i 2016. Han har desuden vundet VM-sølv fire gange.