Konkurrent imponerede Nicki Pedersen i DM-semifinale

Slangerup Speedway Klub og Holsted Tigers har kvalificeret sig til DM-finalen for hold, hvor Varde og Fjeldsted også er med.

På hjemmebane var Slangerup det bedste hold i onsdagens DM-semifinale for hold.

Anført af Mikkel Michelsen kørte Slangerup sig i DM-finalen foran Holsted Tigers, der havde den tidligere verdensmester Nicki Pedersen som holdets topscorer.

Han kørte pissegodt og er skidegod

Nicki Pedersen om Mikkel Michelsen

Slangerup og Holsted fik henholdsvis 42 og 40 point, mens GSK Liga (Grindsted) og Holstebro Speedway Elite måtte se sig slået. De fik 26 og 24 point.

Aftenens mest scorende kører blev Slangerups Mikkel Michelsen, der hentede 14 af hjemmeholdets 42 point. Han havde scoret maksimumpoint inden det sidste heat, hvor den bedste kører fra hvert hold var med, men den stime stoppede Nicki Pedersen med en sikker heatsejr.

- Det var pisseirriterende, at jeg lige lod ham der (Nicki Pedersen, red.) smutte forbi mig. Jeg lavede egentlig en god start. Han hoppede på reservecyklen i sidste heat, og der kørte han bare for stærkt. Der var ikke så meget at gøre, siger Michelsen til TV 2 SPORT, inden han glæder sig over finalepladsen.

- Det er fantastisk at være i DM-finalen, og det er en holdindsats. Alle præsterede det, de skulle, og der var ingen, der faldt igennem.

Med sejren i det sidste heat scorede Nicki Pedersen 12 point i løbet af aftenen, som han runder af med at rose sin konkurrent fra Slangerup.

- Han kørte pissegodt og er skidegod. Der er ingen tvivl om, at Mikkel lavede et sindssyg godt heat herude. Og når han kører så godt, skal han også have et klap på skulderen. Men det var dejligt at nappe ham i sidste heat fra bane fire, som ikke er ret god, siger Nicki Pedersen til TV 2 SPORT.

Mikkel Michelsen blev topscorer i onsdagens DM-semifinale. Video: TV 2 SPORT

Som vinder af grundserien har Region Varde hjemmebane i finalen den 19. september. DM-finalen for hold vises direkte på TV 2 SPORT.