Velkommen til den nye sæson

16x9

Så er der taget hul på fem måneder med top_underholdning fra de 32 hold i NFL frem mod Super Bowl.

Den nye NFL-sæson startede natten mellem torsdag og fredag den 7/8. september, da de forsvarende mestre Pittsburgh Steelers slog Miami Dolphins 28-17 hjemme på Heinz Field.

Vi glæder os til de næste fem måneders top-underholdning fra de 32 hold i NFL og en sæson som vi følger med uformindsket styrke i vores direkte kampe på Zulu.

Det bliver også en sæson, hvor vores yngste kommentatorpar endelig får rystet "rookie"­mærkatet af sig, nu hvor de har et år på bagen.
Et stort velkommen tilbage til Thomas Qvortrup og Jesper Elming.

Jimmy Bøjgaard og Claus Elming vil selvfølgelig stadig forsøge at holde "de unge" bag sig, selvom det kneb gevaldigt sidste år, hvor der var en del "røg" mellem de to par.
Jeg tror de fleste husker den rullestol, der pludselig dukkede op i studiet til en af "de gamles" kampe?

Som nævnt fortsætter vi antallet af direkte kampe, hvilket betyder vi bestræber os på at sende to kampe hver søndag, i den udstrækning det kan lade sig gøre uden at ramle ind i andre direkte sportstransmissioner.

Dog har vi en lille ekstra bonus i forhold til sidste år, da vi hopper med på NFL's seneste påhit: den nye tredje kamp på Thanksgiving Thursday, d. 23. november.
Vi sender altså hele tre live-kampe den dag!
Det samme sker allerede i vores åbningsuge, da vi har hæftet den sene søndagskamp mellem Manning-brødrene i Giants-Colts på programmet.

Den første måneds kampprogram er nu lagt fast af NFL og kan også findes her på sitet.

Sidste to års kæmpe succes med NFL Picks vil også blive gentaget.
Denne gang med en lille tilbygning for dem der investerer i "Managerpakken": Et QB­fantasy spil sideløbende med Picks.
Vi vil som sidste sæson tage et par prøverunder før vi går i gang, så alle kan nå at komme med.
"NFLming" har (igen) lovet, at han vinder det hele, hvilket betyder han intet har lært at de foregående års ydmygelser.

nfl.tv2.dk fortsætter samarbejdet med draftday.dk, der igen gør denne side til en komplet samling af info og nyheder om både NFL, de 32 hold og vores udsendelser.

Igen i denne sæson vil vi forsøge at lave en "Zulu on Tour".
Med 125 deltagere sidste år og 50 på den første tur, må vi sige at interessen har været overvældende og vi vil gerne gentage successen, men der er meget der skal falde på plads før vi véd om det kan lade sig gøre til en fornuftig pris.

Som de fleste sikkert véd bliver dette den sidste sæson med NFL på Zulu, da Viasat har overtaget rettighederne fra næste sæson og har dem frem til 2012.

Det er vi selvfølgelig meget kede af, men må acceptere at markedet for sportsrettigheder ofte er en labyrint af mellemhandlere og kan være svært at overskue, selv for NFL, der gerne ville have forlænget vores kontrakt, men pludselig ikke var i stand til det.

Vi har accepteret hvad der er sket og glæder os nu istedet til at blive "almindelige seere" og nyde at have søndag aften og nat fri næste år.

Inden det sker, giver vi vores sidste sæson hele armen og håber I stadig vil bakke op om vores udsendelser, både foran skærmen, på mailen og på vores debatforum.

På hele redaktionen vegne, skal der lyde et stort "God fornøjelse" med turen ad den snoede og yderst kuperede vej mod Super Bowl XLI (41) i Miami den. 4. februar 2007.

Mange hilsner på hele NFL-redaktionens vegne,

Mads Kruse
NFL Redaktør
TV 2 SPORTEN