Bendtner: Vil have tid med søn

16x9
Nicklas Bendtner Foto:

Bendtner vil hellere være sammen med sin søn end spille U21 EM

Til sommer skal det danske U21-landshold spille EM på hjemmebane. Men det bliver med al sandsynlighed uden Nicklas Bendtner. Angriberen har andre - og specielt én anden - ting i livet, han ønsker at prioritere.

"Jeg har lige fået en søn, som jeg ikke har fået set så meget, fordi vi spiller så meget, og vi hele tiden er på hotel," siger han til sporten.tv2.dk i Slovakiet, hvor han er samlet med A-landsholdet frem mod kampen mod Slovakiet i morgen tirsdag.

Nicklas Bendtner har dog officielt ikke besluttet sig endeligt for, om han ønsker at stille op til U21 EM.

Familien i Danmark
Faktisk er det ikke kun sønnike men også familien hjemme i Danmark, den høje Arsenal-angriber savner og ønsker at prioritere. Med daglig base i London er der ikke just familiehygge på programmet hver weekend.

"I min familie er vi fem børn, og der er to andre børn, der går i skole, også under slutrunden, og derfor er det ikke muligt for dem at rejse og se mig, hvor jeg skal spille i Danmark," siger han - og forklarer, at en deltagelse i slutrunden kan ende med at gå ud over hans eneste ferieuger i 2011.

"Jeg kan ende med en meget, meget kort ferie i stedet for at få en måned til virkelig at bonde med min søn og se min familie, som jeg ikke ser så meget i hverdagen," slutter han overfor sporten.tv2.dk

Med et Sputnik-abbonement kan du mandag aften se U21-holdets kamp mod Ukraine. Klik på linket i boksen.