Staal til Herning: Rigtigt valg

16x9

Den danske ishockey-profil Kim Staal er efter 14 år i udlandet bekræftet i Herning Blue Fox, hvor han spiller fra den 1. januar. Om skiftet hjem til Danmark fra svensk ishockey siger han selv i en pressemeddelelse:

- Det lå egentlig ikke i kortene fra starten af, at jeg skulle i den danske liga, men beslutningen er vokset hen ad vejen i takt med mine samtaler med Herning, og det føles nu som det helt rigtige valg for mig.

- Jeg har brug for at spille i en stabil topklub, hvor jeg kan blive sparket i gang med ishockeyen igen, siger Staal, der har været plaget af en alvorlig skade.

Sportschefen glad for rutinerede Staal
I Herning er sportschef Todd Bjokstrand glad for at have en så rutineret mand med masser af international erfaring fra både klub- og landshold med på holdet.

- Der er ingen tvivl om at Kim er en spiller med en masse erfaring og rutine. Han vil betyde meget både på og udenfor banen, og især for et hold som vores der har en meget lav gennemsnitsalder, siger Todd Bjorkstrand.

- Han er en karismatisk og sympatisk fyr, som passer godt ind i jargonen, og med nogle træninger og kampe i benene er jeg sikker på, at vi får eksempler på de kvaliteter han besidder.