Bak ville imponere kæresten i Paris

16x9

Bak ville vise sig for kæresten og tog chancen på Champs Élysées

Den danske cykelrytter Lars Bak har haft et fantastisk Tour de France og rundede verdens største cykelløb af med at gå i udbrud på Champs Élysées.

"I det samme vi ramte brosten var jeg i mit es og havde gode ben. Og så var det bare at køre med hele tiden. Lad os få lidt tv-tid nu, tænkte jeg. Min kæreste var endelig kommet herned og jeg havde masser af venner her, og de skulle have valuta for pengene. Og danskerne skulle have lidt spænding. Men de kom stærkt bagfra, jeg kørte 65 eller 66 i timen og kunne ikke køre stærkere," sagde han til tour.tv2.dk.

"Men Cavendish vandt, og det er det vigtigste. Det andet var andenprioritet. Men det var sindssygt fedt at køre herind med alle de mennesker. Det er måske det største, jeg har prøvet som rytter. Hold kæft, hvor var det fedt. Alle de danskere, der var her, tusind tak til dem. Det var super fedt. Nu skal der kysses lidt og pustes ud."

Lars Bak havde fået grønt lyst til at køre sin chance i Paris, fortæller han, da Mark Cavendish' primære mål var at beholde den grønne trøje. Den britiske sprinter fik som bekendt både trøjen og etapesejren.