Se den udmarvende duel: Ritter, Rolf og Stærke udfordrer én jernkvinde

Det var drengene mod pigen, da Michael Stærke, Rolf Sørensen og Dennis Ritter udfordrede Danmarks sejeste triatlet.

Tre mænd mod én kvinde kunne ellers umiddelbart lyde som feje hold. Kvinden var dog ikke hvem som helst. Det var nemlig Michelle Vesterby. En af verdens bedste langdistanceløbere.

#SportsLab - TV 2 SPORT

SportsLab med Michael Stærke og Thomas Bilde undersøger myter, tester gear og frembringer ny viden, der både fascinerer og forbedrer.

SportsLab er programmet for dem, der gerne vil vide mere om sport - og gerne vil have det at vide på en både underholdende og seriøs måde.

Hver uge går værterne i marken og laver forsøg med alt lige fra motordopings effekt i cykelsport til hvilken betydning sex har for sportsatleters præstationsevne.

Se SportsLab på TV 2 PLAY og få seneste nyt om programmet på TV 2 SPORT's Facebook.

Distancen i denne duel var en tiendedel af en ironman. Michael Stærke svømmede, Rolf Sørensen cyklede, Dennis Ritter løb, mens Michelle Vesterby udførte alle tre discipliner.

- Mine forventninger er helt klart, at jeg smadrer dem, lød det manifisterende fra Vesterby, mens Ritter allerede på forhånd smagte smerten.

- Man kan ikke sige, at jeg starter lige på 80 procent. Man er bare nødt til at smage blod efter 500 meter, sagde cykelkommentatoren, som engang faktisk gennemførte en ironman.

Se alle afsnit af Sportslab på TV 2 PLAY her

Se herunder, hvordan det gik, da Sportslab stillede i (næsten) stærkeste opstilling i duellen mod triatleten, der sidste år blev nummer fire ved VM på Hawaii.

Stærke vs Vesterby: 400 meter svømning

Første del af duellen foregår i vandet, og her kommer Michael Stærkes fortid som svømmer og svømmetræner ham til gavn. Spørgsmålet er bare, hvor langt kræfterne rækker.

Det værst tænkelige scenarie er, at Stærke først banker mine briller af, og så ligger han og hamrer på mine fødder, og så svømmer han forbi mig på vej ind. Det vil være ydmygende.

Michelle Vesterby

Rolf vs Vesterby: 18 kilometer cykling

Den gamle cirkushest lugter savsmuld og Danmarks mest vindende cykelrytter skaber sig hurtigt et forspring. Men så kommer bakkerne.

Jeg tror ikke, at jeg har kørt mig så meget ud siden Paris-Roubaix for 15 år siden.

Rolf Sørensen

Ritter vs Vesterby: 4,2 kilometer løb

Med friske ben løber Dennis Ritter ud på de afgørende kilometer lige i hælene på Michelle Vesterby. Men er friskheden nok til sikre sejren?

Det er en modbydelig distance, for man kan ikke dosere noget. Man kan ikke spare på kræfterne. Det er fuld gas og 200 i puls hele vejen.

Dennis Ritter

Se hele udsendelsen på TV 2 PLAY:

SportsLab
Herunder kan du få et overblik over, hvad der ellers har været på programmet i SportsLab. Klik på billederne for at se mere.