Dansk svømmeprofil er på bar bund efter 'Vild med dans'

Mie Ø. Nielsen er i tvivl om hendes form forud for kortbane-EM i København.

De høje hæle er væk. Og kjolerne er skiftet ud med den mere vante badedragt for 21-årige Mie Ø. Nielsen.

Igennem efteråret har hendes fokus ikke kun været på at forberede sig på kortbane-EM i København, men også på hendes deltagelse i 'Vild med dans'.

Netop den noget anderledes forberedelse har efterladt Mie Ø. Nielsen med nogle spørgsmål omkring, hvad hun skal forvente sig af mesterskaberne i Danmark.

- Formen er blevet bedre, efter jeg stoppede i 'Vild med dans', så fik jeg lidt mere tid til svømning, men jeg ved ikke, hvad det rækker til. Jeg er sådan lige lidt på bar bund i forhold til min form.

21-årige Mie Ø. Nielsen har tidligere imponeret ved kortbanemesterskaber, hvor det er blevet til flere VM og EM-medaljer. Men om det kommer til at blive til metal denne gang, er hun i tvivl om.

- Alle vil da gerne vinde en medalje, men der er syg hård kamp omkring det, og alle vil gøre alt for at vinde en medalje, og det vil jeg jo også, hvis jeg står i den finale, som jeg håber, jeg selvfølgelig gør, og så vil jeg kæmpe røven ud af mine badedragt og se, hvad der sker, fortæller Mie Ø. Nielsen til TV 2 SPORT og tilføjer:

- Jeg kan ikke svare på, om jeg svømmer hurtigere eller langsommere efter 'Vild med dans'. Jeg har svømmet ét stævne siden 'Vild med dans', jeg håber selvfølgelig, at det går godt som altid, men det er svært at sige, hvad der kommer ud af det. Selvfølgelig vil jeg gå ud og svømme så hurtigt som overhovedet muligt, siger Mie Ø. Nielsen.

Friis fungerede efter 'Vild med dans'

TV 2 SPORTs svømmeekspert Lotte Friis har ligesom Mie Ø. Nielsen været i 'Vild med dans', for bagefter at svømme EM i kortbane.

Dengang lykkedes det Lotte Friis at vinde både en guld- og en sølvmedalje ved mesterskaberne i Istanbul, men Lotte Friis er tvivl omkring den hurtige unge danskers muligheder for en god præstation i København.

- Det er ikke til at vide, hvordan man reagerer på at være med i 'Vild med dans'. Kjolerne og makeuppen er forsvundet, så det er lidt en omvæltning for hende at skulle tilbage i svømmebassinet.

Mie Ø. Nielsen var onsdag i vandet for første gang ved EM i Royal Arena. Her formåede hun at kvalificere sig til semifinalen senere på onsdagen.