Wozniackis vilde vinder blev 'dagens slag'

Torsdag spillede Caroline Wozniacki en flot kamp mod Agnieszka Radwanska - i dag kan hun sikre sig en semifinaleplads i Qatar Open.

Torsdag sikrede Caroline Wozniacki sig ikke bare en kvartfinaleplads ved Qatar Open, da hun slog polske Agnieszka Radwanska.

I det udsatte andenrunde-opgør - som i øvrigt bød på rigtigt god tennis fra begge spillere - diskede Wozniacki også op med det, der nu er blevet kåret til dagens bedste slag af WTA.

Den flotte crossbold var med til at banen vejen til sejr på 7-5, 6-3 over den fjerdeseedede polak og dermed altså en kvarfinalekamp mod amerikanske Lauren Davis.

Kvartfinale på TV 2 SPORT

Kvartfinalen blev sat i gang torsdag aften, men som så ofte før under turneringen i Doha blev spillet afbrudt på grund af regn. De to spillere nåede således kun at spille et enkelt parti, som Wozniacki vandt

Hvis alt går som planlagt, genoptages kampen kl. 11.00 i dag og kan ses på TV 2 SPORT.

- Wozniacki er klar favorit mod Lauren Davis, hvis hun holde det høje niveau fra kampen mod Radwanska. Men Davis er farlig, fordi hun oser af selvtillid efter fem sejre i Qatar Open (Davis spillede tre kvalifikationskampe inden første runde, red.) og en turneringssejr i Auckland tidligere i år, vurderer TV 2 SPORTs tennisredaktør, Henrik Jensen.

På grund af de mange regnafbrydelser, som har præget turneringen og pakket kampprogrammet noget tættere sammen, skal vinderen af opgøret også spille semifinale allerede senere i dag - foreløbigt er dén kamp planlagt til kl. 14.30.

Udover at gøre kampprogrammet lettere kaotisk, så gør det mildest talt ustabile vejr og i ørkenstaten Qatar heller ikke noget godt for spillerne, understreger tennisredaktøren.

- Caroline Wozniacki må være ør i hovedet efter tre dage med konstante afbrydelser, hvor hun har være på anlægget i mere end 12 timer hver dag, men uden at spille ret meget tennis.

Derfor kan vejret også have afgørende betydning for, hvem der vinder Qatar Open, mener Henrik Jensen.

- Det er ikke nødvednigvis den bedste spiller på banen, der ender med at vinde turneringen, men den, der har det mentale overskud til at tackle de mange afbrydelser i Doha, slutter TV 2 SPORTs tennisredaktør.