Slog hård amerikaner: - Wozniacki neutraliserer hendes våben

Taktikken virkede til fulde, da Caroline Wozniacki spillede sig i kvartfinalen i Indian Wells.

Se Indian Wells på TV 2 SPORT

Verdens nummer ni, Madison Keys, er kendt for en fantastisk serv, der som oftest volder modstanderne store problemer.

Men danske Caroline Wozniacki fik lukket ned for amerikanerens serv. Det blev kun til to serveesser, og i alt vandt Keys kun 58 procent af sine point i egen serv. Det var nøglen til Wozniackis sejr på 6-4, 6-4 i fjerderunde ved Indian Wells, mener TV 2 SPORT's tennisekspert Michael Tauson.

- Den taktik, hun havde lagt mod Keys, lykkedes. Hun har en stor serv, og den fik hun neutraliseret fra start og fik god længde på returneringerne, så Keys ikke får nemme vinderslag. Hun skulle hele tiden arbejde for det, og så kommer der en masse uprovokerede fejl, siger Tauson.

Med sejren er Caroline Wozniacki klar til kvartfinalen i turneringen, der betegnes som 'den femte grand slam'.

Det er femte gang i karrieren, at Wozniacki når kvartfinalen i turneringen, som hun vandt for seks år siden. De gode takter kan samtidig ende med at sende danskeren helt tilbage i verdenstoppen, for verdensranglisten bliver målt op mod sidste sæson, hvor Wozniacki stort set ingen point fik frem til US Open i efteråret.

- Det er en stor turnering, hvor alle de bedste er med, så det er en god målestok. Det, der måske gør det endnu større, er, at Caroline ikke har mange point at forsvare helt frem til efteråret, så de her store turneringer, hvor hun klarer sig godt, gør jo, at hun kravler længere og længere op ad ranglisten. Vi vil jo gerne se hende i top-10 eller top-5 igen, og det er jeg ret optimistisk omkring, siger Michael Tauson.

Caroline Wozniacki skal i kvartfinalen op mod franske Kristina Mladenovic, som Wozniacki senest slog i finalen i Hongkong sidste år.