Wozniacki faldt på halen og spillede videre: - Måske er jeg bare lidt klodset

Caroline Wozniacki formåede onsdag at holde en duel i gang, selvom hun faldt og måtte slå til bolden siddende på bagdelen.

Der skulle arbejdes hårdt mod verdens nummer ni, Madison Keys, før Caroline Wozniacki kunne sikre sig avancement til kvartfinalen i Indian Wells.

Den hårde fight blev understreget, da danskeren i starten af andet sæt måtte en tur i gulvet, da hun mistede fodfæstet.

- Der må have været glat. Ellers er jeg bare klodset, skriver Caroline Wozniacki på sin Instagram-profil.

Du kan se duellen i klippet over artiklen.

Selvom hun sad på bagdelen, formåede hun faktisk at få bolden tilbage i spil. Dog skulle Madison Keys ikke bruge megen teknisk kunnen for at afgøre bolden.

- Lige pludselig gled jeg bare og røg på numsen. Men der skete ikke så meget, sagde Wozniacki efter kampen til TV 2 SPORT.

Caroline Wozniacki havde godt styr på den hårdtslående amerikaner i det meste af kampen, som endte med en dansk sejr på 6-4, 6-4.

- Jeg bevægede mig godt og fik en masse returneringer tilbage og variede min serv en del, som gjorde det ubehageligt for hende. Jeg følte, jeg var godt med i vores forhåndsdueller, og det var vigtigt for mig, siger Wozniacki til TV 2 SPORT.

Caroline Wozniacki spillede sig i kvartfinalen i 'den femte grand slam', Indian Wells, med en 6-4, 6-4-sejr over Madison Keys fra USA.

Torsdag aften spiller Wozniacki kvartfinale i 'den femte grand slam' mod Kristina Mladenovic fra Frankrig, der er nummer 26 på verdensranglisten.