Wozniacki gik stensikkert videre: - Jeg var en mur

Caroline Wozniacki er klar til kvartfinalen ved Indian Wells efter en sejr på 6-4, 6-4 over verdens nummer ni, Madison Keys.

Efter halvanden times slagudveksling kunne Caroline Wozniacki strække armene i vejret.

Danskeren har endnu engang besejret Madison Keys, og nu er hun klar til kvartfinalen i den prestigefyldte turnering Indian Wells.

- Det er hårdt at spille mod en type som Madison. Hun server godt og har mange gode slag, så jeg skulle være en mur derude, sagde Wozniacki lige efter sejren på 6-4, 6-4.

Madison Keys rangerer som nummer ni i verden. Hun er aktuelt fem placeringer bedre end Wozniacki, men det var ikke til at se onsdag morgen.

Madison Keys lavede nemlig enormt mange uprovokerede fejl, mens Wozniacki spillede langt mere stabilt.

- Jeg spillede mit spil. Jeg har haft et godt år indtil nu og har ikke døjet med skader.

- Jeg prøvede at variere tempoet, og så forsøgte jeg også at serve på forskellige måder.

Den taktik, Wozniacki havde lagt mod Keys, lykkedes. Hun har en stor serv, og den fik Wozniacki neutraliseret fra start og fik god længde på returneringerne, så Keys ikke fik nemme vinderslag. Hun skulle hele tiden arbejde for det, og så kom der en masse uprovokerede fejl fra amerikaneren.

Det er femte gang, Wozniacki når frem til kvartfinalen i Indian Wells. Tre gange er hun nået hele vejen til finalen, og en enkelt gang har hun vundet turneringen.

Caroline Wozniacki er klar til kvartfinalen i Indian Wells.

Her fortæller Wozniacki lidt mere om sejren onsdag morgen.

Wozniacki i Indian Wells