Wozniacki er favorit mod fremadstormende franskmand

I kvartfinalen ved Indian Wells skal Caroline Wozniacki møde Kristina Mladenovic, der stormer op ad verdensranglisten.

Se kvartfinalen på TV 2 PLAY fra klokken 19.

Kristina Mladenovic har fuld fart på som singlespiller.

Siden nytår er hun rykket 16 pladser frem på verdensranglisten, og nu er franskmanden klar til at møde Caroline Wozniacki i kvartfinalen ved Indian Wells.

- Hun er en god all round-spiller, der har vundet sine største resultater i double. Men hun har udviklet sig meget i single, fortæller TV 2 SPORTs tennisekspert Michael Tauson.

Kristina Mladenovic har ligesom Wozniacki været i to finaler i år. I Skt. Petersborg hentede hun karrierens første WTA-titel, mens hun i Acapulco blev slået i finalen af Lesia Tsurenko.

Wozniacki har tabt begge sine finaler, men ifølge Michael Tauson har danskeren de største chancer for at fortsætte vejen mod finalen i Indian Wells.

- Hun har store chancer for at vinde. De er som minimum 60-40. Men hun skal ikke undervurdere Mladenovic. Hun har et stort anlagt spil og kan tilpasse sig sine modstandere.

- Jeg tror, hun vil ind og spille offensivt i kvartfinalen og prøve at afgøre det ved nettet. Her er det, at Wozniackis forcer med dybe returneringer skal holde Mladenovic på afstand. Og så kan vi godt komme til at se Wozniacki i semifinalen, slutter Michael Tauson.

Caroline Wozniacki har rykket sig knap så meget som Mladenovic på verdensranglisten. Danskeren er lige nu fire placeringer bedre, end hun var ved årsskiftet.

Kvartfinalen spilles torsdag aften dansk tid.

Caroline Wozniacki
VS
Kristina Mladenovic
Sejre i indbyrdes opgør
3
0
Placering på verdensranglisten
14
26
Antal titler på WTA Touren
25
1
Præmiepenge i karrieren, kroner
157.017.520
36.041.251
Alder
26
23
Kampe i karrieren
524 sejre, 214 nederlag
244 sejre, 205 nederlag
Favorithånd
Højre
Højre
Nationalitet
Dansk, født i Odense
Fransk, født i Saint Pol sur Mer