Wozniacki møder sin totale modsætning: - Det er hendes problem

Caroline Wozniacki skal møde Kristina Mladenovic i kvartfinalen ved Indian Wells. De griber kampen an på vidt forskellige måder.

Se Wozniackis kvartfinale på TV 2 PLAY

Torsdag aften møder Caroline Wozniacki sin diametrale modsætning på en tennisbane.

Hvor Wozniacki hver eneste gang ’skal ud og spille mig eget spil’, så har Kristina Mladenovic en helt anden taktik. Hun laver nemlig sit spil om hver eneste gang, så det matcher modstanderens måde at gribe tingene an på.

Det fortalte franskmanden på pressemødet efter hendes sejr i 1/8-finalen, men det giver Caroline Wozniacki ikke synderligt meget for.

- Jeg tror, alle spillere har en måde, de godt kan lide at spille på. Men hvis hun laver sit spil om til hver kamp, så er det hendes problem, siger Caroline Wozniacki og fastslår det åbenlyse:

- Jeg skal bare ud og spille mit.

Wozniacki spillede sig i kvartfinalen med endnu en sejr i to sæt. Med 6-4, 6-4 slog hun verdens nummer ni, Madison Keys tidligt onsdag morgen. Dermed indløste den tidligere verdensetter billet til sin femte kvartfinale i Indian Wells siden debuten i 2007.

- Hun er en god spiller, der er kommet stærkt tilbage. Hun har masser af selvtillid for tiden og spiller godt, så jeg forventer helt sikkert en hård kamp, siger Mladenovic til TV 2 SPORT og understreger, at hun er på jagt efter revanche.

Jeg tror, Mladenovic vil ind og spille offensivt i kvartfinalen og prøve at afgøre det ved nettet. Her er det, at Wozniackis forcer med dybe returneringer skal holde Mladenovic på afstand.

De to spillere har stået over for hinanden tre gange tidligere. Wozniacki har vundet hver eneste gang. Og selvom de går ind til kampene med vidt forskellige indstillinger, så er de enige om at rose hinanden.

Her er Caroline Wozniackis syn på kvartfinalekombattanten:

- Hun er en svær modstander, der har spillet godt i år. Hun kan lide at spille med forhånden og har gode server, lyder det fra Caroline Wozniacki.

Kvartfinalen spilles torsdag aften klokken 19:00 og kan ses på TV 2 PLAY.

Caroline Wozniacki
VS
Kristina Mladenovic
Sejre i indbyrdes opgør
3
0
Placering på verdensranglisten
14
26
Antal titler på WTA Touren
25
1
Præmiepenge i karrieren, kroner
157.017.520
36.041.251
Alder
26
23
Kampe i karrieren
524 sejre, 214 nederlag
244 sejre, 205 nederlag
Favorithånd
Højre
Højre
Nationalitet
Dansk, født i Odense
Fransk, født i Saint Pol sur Mer