Madforgiftet tennisspiller trækker sig fra Federer-brag

16x9
Nick Kyrgios må trække sig fra aftenens brag på grund af madforgiftning. Foto: Scanpix

Der var lagt op til en underholdende tenniskamp mellem Nick Kyrgios og Roger Federer, men opgøret er aflyst.

Den formstærke australske tennisstjerne Nick Kyrgios trak sig fredag fra ATP-turneringen i Indian Wells på grund af sygdom.

Kyrgios er muligvis blevet ramt af madforgiftning og kan derfor ikke stille op mod Roger Federer i kvartfinalen, som skulle være spillet fredag aften.

- Uheldigvis er jeg ikke i stand til at spille på grund af sygdom. På dette stadie tror vi, det er madforgiftning, og jeg beder til, det ikke er mere end det, skriver Kyrgios på Twitter.

Det vil mange tennisfans nok være kede af, der var lagt op til et interessant møde mellem Kyrgios og Federer.

Den 21-årige australier havde i ottendedelsfinalen slået Novak Djokovic ud og generelt vist tegn på, at han er modnet som tennisspiller.

Det var anden gang på under to uger, at Kyrgios, der er nummer 16 i verden, besejrede Djokovic i to sæt.

- Efter en søvnløs nat med sygdom har jeg ikke noget energi tilbage. Og jeg skal være på toppen, hvis jeg skal spille mod en fantastisk mester som Roger og have en chance.

- Beslutningen har ikke været nem, da det er den slags kampe, jeg træner for at spille, men jeg er ikke fit nok til at gå på banen.

- Jeg beklager over for fansene, men jeg er nødt til at prioritere mit helbred, og jeg håber, at de forstår, forklarer Kyrgios.

Federer kan nu hvile sig inden semifinalen, hvor schweizeren skal møde enten japaneren Kei Nishikori eller amerikaneren Jack Sock, som mødes senere fredag aften.