Wozniacki melder fra til Sharapovas comebackturnering

16x9
Caroline Wozniacki stiller ikke op til tennisturneringen i Stuttgart. Foto: MATTHEW STOCKMAN / Scanpix Denmark

Caroline Wozniacki stiller ikke op til grusturneringen i Stuttgart. En turnering hvor Maria Sharapova gør comeback efter sin dopingkarantæne.

Når nogle af verdens bedste spillere betræder gruset ved tennisturneringen Porsche Tennis Grand Prix i Stuttgart, bliver det uden Caroline Wozniacki.

Den danske tennisspiller har af uvisse årsager valgt at melde fra til turneringen, som er en af de grusturneringer, hun har deltaget i flest gange.

For 10 dage siden stod der ellers i hendes kampkalender, at hun ville stille op. Men på turneringens hjemmeside er hendes navn ikke at finde.

Så sent som i sidste uge udtalte Wozniacki sig i kritiske vendinger om turneringen, der i år får deltagelse af blandt andet Angelique Kerber og Karolina Pliskova.

Danskeren forstår nemlig ikke, at den russiske tennisstjerne Maria Sharapova har fået tildelt et wildcard. Og dermed får lov til at stille op i årets udgave. Selv om hendes 15 måneder lange dopingkarantæne endnu ikke er udstået.

- Jeg synes, at det er respektløst over for de andre spillere og WTA, sagde Wozniacki i sidste uge ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Det er meget problematisk at tillade - uanset hvem det er - en spiller, der stadig har forbud mod at deltage i en turnering, at spille den uge.

Caroline Wozniacki har deltaget i turneringen i Stuttgart seks gange. To af gangene er hun kommet frem til finalen.

Sidste år var hun også tilmeldt, men blev forhindret i at deltage på grund af en ankelskade.