Wozniacki melder afbud til stor turnering

16x9
Wozniacki kommer ikke til at spille grusturneringen i Rom. Foto: AL BELLO / Scanpix Denmark

Caroline Wozniacki har trukket sig fra den kommende WTA-turnering i Rom. En skade i skulderen driller.

Caroline Wozniacki trækker sig fra den kommende WTA-turnering i Rom, som TV 2 SPORT erfarede allerede i april. 

Nu bekræfter arrangørerne af den store grusturnering afbuddet på deres hjemmeside.

Turneringen spilles som den næste efter turneringen i Madrid, hvor Wozniacki tirsdag måtte se sig slået af Carla Suarez Navarro i tre sæt. 

Wozniacki har på det seneste døjet med en skadet skulder, som voldte hende store problemer under sin første kamp ved turneringen i Madrid.

Her mødte hun Monica Niculescu i en kamp, der varede tre timer og 28 minutter. Wozniacki modtog ved den kamp behandling på banen i flere omgange. I alt blev det højre skulder behandlet i cirka 20 minutter.

- Wozniacki vil ikke deltage i Internazionali BNL d’Italia. Den danske tennisspiller, der ligger nummer 11 på WTA-ranglisten, har problemer med sin skulder, der blev behandlet under turneringen i Madrid. I stedet for hende indtræder Naomi Osaka som seedet, skriver turneringen på sin hjemmeside. 

Afbuddet i Rom er ekstra ærgerligt for danskeren, der med et godt resultat kunne have skrabet en del point sammen ved den stærkt besatte turnering.

Turneringen i Rom rangerer lige under de prestigefyldte grand slam-turneringer, og der er dermed mange point at hente ved et godt resultat.

Wozniacki var også skadet ved turneringen sidste år og fik derfor ingen point. Et godt resultat i Rom ville dermed betyde, at hun formentlig kunne avancere på verdensranglisten. Trods afbuddet er hun sikker på at rykke op som nummer ti på listen, når den opdateres efter Madrid Open.

På danskerens hjemmeside fremgår det, at hun efter planen skal deltage ved en turnering i Strasbourg forud for French Open i Paris.

French Open starter 28. maj.

Caroline Wozniacki har endnu ikke udtalt sig om skadens omfang.