Williams tabte med stil i Rom - se hendes mirakelredning

Venus Williams led et nederlag i tre sæt til Garbine Muguruza ved WTA-turneringen i Rom, men undervejs leverede hun en mirakelredning.

Verdens nummer 12, Venus Williams, måtte fredag se sig besejret efter tre sæt mod spanske Garbine Muguruza.

Med cifrene 2-6, 6-3, 2-6 blev hun sendt ud af WTA-turneringen i Rom, men til gengæld kan Williams tage med sig, at hun gjorde det med stil.

Da hun havde mest brug for det efter at have tabt første sæt, leverede hun således en fantastisk redning, da Muguruza gik med frem til nettet og slog bolden hårdt tilbage.

Selvom bolden var på vej direkte mod kroppen af Williams flere meter bag baglinjen, fik hun drejet ketcheren ind under sig og lobbet bolden tilbage over sin modstander. Her kunne hun nyde sit slag, der fik bolden til at skrue ind i banen og lande lige på spanierens baglinje, inden Williams kort efter vandt duellen.

- Nøj, det er en god redning, den holder for Venus. Sikke et point for Venus Williams. Det er dagens mirakelredning fra den 36-årige amerikaner, lød det fra Martin Gottschalk i kommentatorboksen.

Desværre for Venus var det altså ikke nok til at vende kampen, og så blev kvartfinalen endestationen. Muguruza kan derimod se frem til et møde med Elina Svitolina i semifinalen. I lørdagens anden semifinale mødes Simona Halep og Kiki Bertens.

Du kan se semifinalerne lørdag fra kl. 12 på TV 2 SPORT og TV 2 Play