Overlegen Wozniacki spiller sig i Rogers Cup-finale

Caroline Wozniacki er videre til finalen ved Rogers Cup efter en tosætssejr over amerikanske Sloane Stephens.

Se Wozniackis finale på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY søndag klokken 19:30.

Caroline Wozniacki har muligheden for at genvinde Rogers Cup-trofæet, hun vandt i 2010.

Det stod klart efter en sikker semifinalesejr over amerikanske Sloane Stephens med cifrene 6-2 og 6-3.

Fredag slog danskeren verdensetteren Karolina Pliskova efter en nervepirrende tresætskamp, og lørdag fortsatte hun de gode takter.

Wozniacki fik en perfekt start på kampen. Efter at have holdt sin egen serv brød hun prompte, da hun på sin anden breakbold byggede pointet perfekt op og afsluttede med en følt flugtning til stillingen 2-0.

Amerikaneren, der på grund af et år spoleret af skader ligger helt nede som nummer 934 på verdensranglisten, servede sig på tavlen til 1-3, men med et overbevisende serveparti efterfulgt af et nyt brud kom danskeren på 5-1.

Danskeren missede sin første sætbold ved denne stilling og blev brudt, da hun første gang havde breakbold imod sig, men hun svarede tilbage ved at bryde for tredje gang til sætsejr 6-2 efter en halv time.

Til gengæld virkede Wozniacki ikke helt klar fra starten af andet sæt. Stephens brød således rent med en vinklet vinder til 1-0.

Amerikaneren havde dog kampen igennem store kvaler i egen serv, og hun blev brudt yderligere to gange i streg, så Wozniacki kom på 3-1. 

Stephens kæmpede sig tilbage til 3-3, men blot for at blive brudt igen til 3-5.

Herefter blev kampen afbrudt i få minutter på grund af regn, men det rystede ikke Wozniacki.

Hun gik kort efter på banen og servede finalepladsen hjem med et servees. Det er hendes sjette WTA-finale i denne sæson, men hun har endnu den første triumf til gode.

Wozniacki skal møde vinderen af Elina Svitolina og Simona Halep i finalen. Den kamp kan du se på TV 2 SPORT ved midnat.

Caroline Wozniacki er videre til finalen ved Rogers Cup efter en tosætssejr over amerikanske Sloane Stephens. Video: Anne Brandbjerg