Wozniacki har brudt forbandelse: - Havde ikke forventet det

Caroline Wozniacki er klar til sin sjette finale i år efter en sikker sejr over Sloane Stephens.

Se Wozniackis finale på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY søndag klokken 19:30.

Tilbage i 2010 vandt Caroline Wozniacki Rogers Cup. Lørdag spillede hun sig i finalen med en tosætssejr over Sloane Stephens. Alt er dog ikke, som det plejer at være.

Hvert år skifter Rogers Cup nemlig mellem at blive spillet i henholdsvis Montreal og Toronto. Mens hun har haft stor succes i Montreal med turneringssejren i 2010, er sagen en helt anden i Canadas største by.

- Før jeg kom til Toronto, havde jeg aldrig vundet en kamp her. Så jeg havde ikke forventet at være i finalen. Jeg er bare gået på banen og forsøgt at gøre mit bedste, siger en glad Wozniacki efter kampen.

Indtil videre har den danske tennisspiller vundet fire kampe. En af årsagerne bag succesen er hendes servereturneringer. De har banet vejen for 22 brudte partier, hvoraf seks kom i semifinalen mod Stephens.

- Det er bestemt en af mine styrker. Jeg prøver bare at slå bolden dybt og begynde duellen, og det har gået godt i denne uge.

Søndag møder hun vinderen mellem Elina Svitolina og Simona Halep, og her har Wozniacki mulighed for at bryde endnu en forbandelse. Det er hendes sjette finale i år, og hun har endnu ingen pokal.