Nu kan Wozniacki bryde ond cirkel

Tennisekspert Michael Tauson tror på, at Caroline Wozniacki i dag bryder denne sæsons finalekompleks, når hun spiller finale i Rogers Cup i Toronto.

Se Caroline Wozniacki spille finale i Toronto på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY klokken 19:30.

Doha, Dubai, Miami, Eastbourne, Båstad.

Fem finaler har Caroline Wozniacki spillet i år - alle med Wozniacki i taberens rolle. Men det bliver ændret i dag, når Wozniacki møder Elina Svitolina, mener TV 2 SPORTs tennisekspert Michael Tauson. 

- Hun vil rigtig gerne vinde den her, men jeg tror, at jo mere man snakker om det, jo sværere er det. Så vi skal bare glemme de fem finaler, og går så hun ind og spiller, som hun har gjort i turneringen indtil nu, så er der store chancer for, at hun får brudt den lidt onde cirkel.

- Nu var hun jo tæt på i Båstad, og der kunne man godt mærke, at hun gerne ville vinde den der femte finale for ligesom at få lukket munden på folk, siger Michael Tauson.

I Toronto var Caroline Wozniacki aldeles suveræn i semifinalen mod Sloane Stephens fra USA, som blev besejret med cifrene 6-2, 6-3. 

En kamp, der på fornem vis demonstrerer Wozniackis fine form i følge Michael Tauson.

- Sloane Stephens prøver jo at trykke på hende, men alligevel bliver hun stående derinde og er meget meget solid. Der skal bare noget ekstraordinært til for at slå Caroline.

- Jeg synes, hun igen leverer på meget meget højt niveau. Hun har rigtig godt tryk i spillet, er meget aggressiv på boldene og jeg synes faktisk, det ser rigtig fornuftigt ud.

Caroline Wozniackis 53 finaler