Serena Williams har planlagt sit comeback efter barsel

16x9
Serena Williams vandt Austrailian Open 2017. Nu har hun meldt sig til turneringen i 2018 efter at være blevet mor. Foto: SAEED KHAN / Scanpix Denmark

Serena Williams har genoptaget træningen efter barsel, og hun planlægger at stille op i Australian Open.

Den amerikanske tennisstjerne Serena Williams er snart på vej til at fortsætte sin jagt på rekorder efter fødsel af sin datter i september og kortvarig barsel.

På de sociale medier har 36-årige Williams vist, at hun er tilbage på træningsbanen, og nu tyder det på, at hun kan være klar til titelforsvar ved grand slam-turneringen Australian Open i januar.

Craig Tiley, turneringsdirektør for Australian Open, siger til avisen Herald Sun, at den 23-foldige grand slam-vinder sandsynligvis stiller op.

- Hun har fået sit visum, hun har tilmeldt sig, hun træner. Der er ingen tvivl for os om, at hun vil være klar, siger Tiley.

Serena Williams vandt sin syvende Australian Open-titel i januar 2017 med en finalesejr over storesøster Venus Williams.

På det tidspunkt var Serena Williams tidligt i sin graviditet, og i april offentliggjorde hun så nyheden og satte karrieren på standby.

Nu er hun atter på tærsklen til at genoptage jagten på at slå sit navn fast som historiens måske bedste kvindespiller.

Hun er én grand slam-titel fra at tangere legenden Margaret Courts 24 grand slam-sejre, som er rekord.

- Hun ønsker at slå Margaret Courts rekord. Det vil være en ret stor præstation, hvis hun er i stand til det, siger Craig Tiley.