Medie: Tennislegende solgte falsk ketcher - pengene nåede aldrig frem til velgørenhed

16x9
Boris Becker er røget i modvind. Foto: Kai Pfaffenbach / Scanpix Denmark

Ex-tennisspilleren Boris Becker skulle angiveligt have solgt en falsk ketcher, og de indbragte penge nåede aldrig frem til velgørenhed som lovet.

Den tidligere tennisspiller og flerdobbelte Grand Slam-vinder Boris Becker er røget ind i det, man kan kalde en rigtig møgsag.

Ifølge den tyske avis Bild, så tilbød den tredobbelte vinder af Wimbledon sin ketcher fra karrierens sidste kamp til et velgørenhedsprogram på den tyske tv-station ZDF tilbage i juni.

En god gerning, der ifølge den tyske avis Bild ovenikøbet indbragte 10.000 Euro – godt og vel 75.000 danske kroner – til det velgørende formål.

Der er bare et men. Ketcheren, der nåede frem til køberen, var ikke den ketcher, som Becker brugte i nederlaget til Pat Rafter på Wimbledons baner i 1999, der blev karrierens sidste kamp.

Boris Beckers advokat, Christian Moser, har bekræftet, at der er sket en fejl. En fejl, som advokaten fortæller, der er blevet rodet bod på, da den originale og rigtige ketcher fra tyskerens sidste kamp er blevet sent til køberen.

Hvor er pengene?

Problemerne stopper dog ikke her for Boris Becker ifølge den tyske avis.

Pengene fra auktionen er nemlig aldrig nået frem til den velgørenhedskampagne, som Bild i øvrigt har været med til at sponsere.

Men den anklage skyder Becker-advokaten, Christian Moser, ned. Han mener, at avisen kører en hetz på hans klient, og at der ikke er hold anklagen.

I senere tid har Bild flere gange skrevet om 50-årige Boris Becker og dennes økonomi. Boris Becker blev i øvrigt tidligere i år erklæret personlig konkurs.