Serena Williams var bekymret for sin datter under comebackkamp

16x9
Serena Williams var tilbage på tennisbanen fire måneder efter sin fødsel. Foto: NEZAR BALOUT / Scanpix Denmark

Tennisstjernen Serena Williams gjorde lørdag comeback på tennisbanen med et nederlag, her fire måneder efter hun er blevet mor.

Der er ingen, der har flere af tennissportens største trofæer, Grand Slams, på CV’et end Serena Williams.

23 styks er det blevet til, men den 1. september kunne den sejrsvante amerikaner skrive en ny titel på det imponerende CV.

Her blev hun nemlig mor for første gang, da hun sammen med sin partner, Alexis Ohanian, blev forældre til en lille pige.

Godt fire måneder efter fødslen, og 336 dage siden sin sidste kamp, var verdensstjernen så tilbage på tennisbanen, da hun gjorde comeback ved en træningsturnering i Abu Dhabi.

- De første kampe er altid svære. Endnu sværere når man er blevet mor. Jeg var lidt bekymret på banen. Jeg så hen på min lejr og tænkte; "er Olympia okay?", sagde Serena Williams til WTA's hjemmeside umiddelbart efter sin comeback-kamp.

Her stod den tidligere verdensetter overfor French Open-vinderen, Jelena Ostapenko, og her måtte Serena Williams til sidst strække våben.

Efter et sæt til hver skulle kampen nemlig afgøres i en såkaldt ’super tie-break’, hvor man spiller først til 10 point. Og her var lettiske Ostapenko skarpest.

6-3, 3-6 og 10-5 lød cifrene til fordel for Jelena Ostapenko.

Serena Williams er i øjeblikket rangeret som nummer 22 i verden, og i januar skal amerikaneren forsøge at forsvare sin Australien Open-titel, når verdens bedste tennisspillere kæmper om endnu en Grand Slam.