Wozniacki begynder 2018 mod ’favoritdræber’

16x9
Caroline Woniacki er fra begyndelsen af det nye år tilbage i kamp, når hun deltager ved WTA-turneringen i Auckland. Foto: EDGAR SU / Scanpix Denmark

Caroline Wozniacki åbner 2018-sæsonen mod Madison Brengle, der slog selveste Serena Williams ved seneste udgave af WTA-turneringen i Auckland.

Caroline Wozniacki har ikke råd til at tage nytårstømmermænd med på banen, når hun indleder sin 2018-sæson med WTA-turneringen i Auckland på den anden side af nytår.

Her er danskeren førsteseedet i turneringen, og første forhindring på vejen mod trofæet bliver mod amerikanske Madison Brengle.

Den 27-årige Brengle rangerer i øjeblikket som nummer 85 på verdensranglisten, men selvom det lyder som en overkommelig modstander, så har Brengle tidligere vist, at hun er svær at komme forbi.

Ved sidste års turnering i Auckland var Madison Brengle også med. Her imponerede amerikaneren, da hun sendte hendes landsmand, den mangedobbelte Grand Slam-vinder, Serena Williams ud af turneringen i første runde.

Men selvom Brengle har gjort det før, så tror turneringsdirektøren, Karl Budge, på Caroline Wozniacki som vinder af opgøret.

- Caroline er nummer tre i verden af en grund. Hun plejer ikke at have mange off days, lyder vurderingen ifølge Stuff.

Caroline Wozniacki har mødt amerikaneren to gange og vundet begge opgør.

Og skulle det lykkes danskeren at komme forbi Madison Brengle, så er det først i en eventuel semifinale, at der for alvor venter velkendt og hård modstand.

Hvis seedningerne holder, så er det nemlig verdens nummer 28, Agnieszka Radwanska, der står på den anden side af nettet.

Du kan følge Caroline Wozniackis jagt på trofæet, og en førsteplads på verdensranglisten, når TV 2 SPORT sender fra turneringen 3.- 6. januar.