Kærestens støtte hjælper Wozniacki

16x9
Caroline Wozniacki kyssede kæresten David Lee lige efter sejren over Venus Williams ved sæsonfinalerne på WTA-touren. Foto: EDGAR SU / Scanpix Denmark

David Lees erfaring som basketballstjerne er en stor fordel for Wozniacki, mener danskeren.

Se Caroline Wozniacki mod Madison Brengle klokken 07.00 den 2. januar på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Når Caroline Wozniacki den 2. januar tager hul på 2018-sæsonen, bliver det uden sin forlovede David Lee i nærheden.

Lee er blevet hjemme i USA, mens Wozniacki er taget til Auckland for at spille årets første turnering.

Men selvom David Lee ikke er med til turneringen føler den danske tennisspiller, at hun får masser af støtte på hjemmefronten fra den tidligere NBA-spiller.

- Jeg er rigtig heldig, at jeg har fundet en fyr som David. Han er fantastisk og meget støttende, og han er min klippe, lød det fra danskeren på pressemødet nytårsdag.

Ifølge Caroline Wozniacki er det ikke kun på det følelsesmæssige plan, at David Lee gør en positiv forskel.

Lee har som basketballspiller spillet for nogle af de største klubber i NBA – New York Knicks, San Antonio Spurs og Golden State – og hans erfaring fra sin aktive tid, betyder ifølge Wozniacki, at han kan sætte sig ind i hendes udfordringer som tennisspiller.

- Han får alting til at se meget klarere og lettere ud. Der er mindre pres og alting uden for tennis går godt, så det gør det nemmere at fokuserer på, hvad der sker på banen og bare at nyde det.

Caroline Wozniackis første kamp i Auckland bliver mod amerikaneren Madison Brengle.

Den kamp kan du se på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY tidligst klokken 07.00. Det præcise tidspunkt afhænger af de øvrige kampe i turneringen.