Wozniacki er storfavorit til at vinde turneringen, mener ekspert

Caroline Wozniacki har én opgave i Auckland: Hun skal vinde turneringen, mener tennisekspert Michael Tauson, der udråber hende som favorit.

Se Caroline Wozniackis kamp mod Petra Martic på TV 2 SPORT natten til onsdag. Kampen begynder tidligst kl. 02.00.

Caroline Wozniacki fik en stort set perfekt start på 2018, da hun tirsdag morgen besejrede Madison Brengle 6-3, 6-0 i årets første kamp.

Efter en jævn start, hvor begge spillere holdt serv, trak Wozniacki fra amerikaneren - og alt i alt imponerede hun TV 2 SPORTs tennisekspert Michael Tauson.

- Hun så rigtig, rigtig godt ud. Det lover spændende for turneringen og ikke mindst foråret, siger han og uddyber:

- Hun mødte en modstander, hun skal slå, men vi så Wozniacki tage initiativ, være offensiv, gå efter slagene og selvfølgelig var hun i god fysisk form. Hun er der, hvor hun skal være, Caroline. Man kan også se, at slutningen på 2017 gør, at hun kommer ind med en selvtillid fra start, selvom hun ikke har spillet kampe i to måneder.

Natten til onsdag skal Wozniacki møde Petra Martic, der ligger nummer 90 på verdensranglisten. Danskeren rangerer i øjeblikket som nummer tre, men hun er allerede sikker på at rykke op som nummer to.

Der bør altså være klasseforskel på de to spillere, og allerede nu ser Michael Tauson længere frem i turneringen.

- Opgaven for Wozniacki er at vinde turneringen. Hun er storfavorit. Jeg ser, at hun møder Radwanska i semifinalen, og det kan blive en hård kamp - men jeg synes helt klart, som vi ser Caroline nu, at hun skal vinde den kamp.

- Det kan være et scenarie, at hun møder Julia Görges i finalen. Det er hendes onde ånd, men med det Caroline har vist her, og de kvaliteter hun har nu, så får selv Görges meget svært ved det.

Turneringen i Auckland fungerer for mange som en opvarmningsturnering til årets første Grand Slam, Australian Open, der begynder midt i januar.