Wozniacki om årets første sejr: Jeg lavede nogle vanvittige slag

Caroline Wozniacki leverede både storspil og lette fejl, da danskeren vandt sin første sejr i den nye sæson.

2018 blev åbnet med en sikker sejr til Caroline Wozniacki.

Den danske tennisstjerne er klar til anden runde af WTA-turneringen i Auckland efter en sejr på 6-3, 6-0 over Madison Brengle fra USA. Kampen bar undervejs præg af, at det var årets første opgør for Wozniacki.

- Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle regne med. Det var den første kamp tilbage, og jeg lavede nogle vanvittige slag i de første partier, hvor jeg tænkte; ”Wow, det går godt”. Og så lavede jeg en let fejl bagefter og tænkte; ”Okay, vi er tilbage, hvor jeg regnede med, at jeg ville være”, sagde Caroline Wozniacki efter kampen.

Den 27-årige dansker, der er nummer tre i verden, havde også en breakbold imod sig i første sæt ved stillingen 1-1, men hun formåede alligevel at holde partiet.

Senere var det så danskeren, der fik brudt amerikaneren ved hjælp af tålmodigt spil.

- Jeg fandt min base, som kampen skred frem og begyndte at være mere rolig og gå efter mine slag, da jeg fik muligheden og ikke på slag, hvor det var rigtig svært, siger Caroline Wozniacki.

Madison Brengle er nummer 85 på verdensranglisten og vandt i samme turnering sidste år mod Serena Williams. Der var dog ingen tvivl om udfaldet af opgøret mod Wozniacki, der i andet sæt brød amerikaneren gang på gang og uddelte årets første tennisæg.

- Jeg elsker at spille aftenkampe, folk har det godt og spiser, drikker og hepper. Jeg synes, at det er det bedste tidspunkt på dagen, så jeg elsker det herude, siger Caroline Wozniacki.

Caroline Wozniacki er førsteseedet i Auckland i New Zealand, hvor danskeren i anden runde skal møde Petra Martić fra Kroatien. Du kan se den kamp tidligst fra kl. 02.00 natten til onsdag på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.