Wozniacki uddeler æg og vinder sikkert sæsonens første kamp

Sæsonen blev skudt godt i gang for danske Caroline Wozniacki, da hun besejrede amerikanske Madison Brengle ved ASB Classic i Auckland.

Caroline Wozniacki er klar til anden runde ved ASB Classic i Auckland. 

Danskeren skulle bare bruge 58 minutter på at vinde sæsonens første kamp, da hun tirsdag besejrede amerikanske Madison Brengle med 6-3, 6-0 på en dag, hvor Wozniacki aldrig var i problemer. 

Kampens indledning var en tæt affære, da begge spillere formåede at holde serv i de fem første partier. Men i kampens sjette parti formåede danskeren at hæve niveauet, og så kunne Brengle, der sidste år besejrede Serena Williams ved turneringen i Auckland, ikke følge med. Wozniacki brød amerikanerens serv rent. 

Danskeren fortsatte det høje niveau, og i det efterfølgende parti vandt den tidligere verdensetter igen samtlige point, og så stod den 5-2 i dansk favør. 

Madison Brengle kom igen på tavlen, inden Wozniacki selv kunne serve sættet hjem. Og det gjorde hun i overbevisende stil, da hun uden de store udfordringer vandt partiet. 

Caroline Wozniacki vandt 1. sæt mod amerikanske Madison Brengle ved ASB Classic i Auckland. Video: Christopher Roth

Amerikaneren var i første sæt udfordret på sin serv, som Wozniacki ikke havde problemer med at få returneret. De problemer fortsatte også i andet sæt, da danskeren i sættets første parti brød Brengle for anden gang i kampen. 

Serven var ikke noget problem for Caroline Wozniacki - tvært imod. Den 27-årige dansker afviste amerikaneren gang på gang, og så kunne hun med et servees bringe sig foran med 2-0. 

Klasseforskellen var stor i kampens andet sæt, og den sidste tvivl om kampens udfald blev vasket væk, da Wozniacki endnu en gang brød sin amerikanske modstander. 

Sådan fortsatte det i resten af kampen, og da Caroline Wozniacki selv formåede at holde serv, så vandt hun sættet uden at afgive ét eneste parti. 

Caroline Wozniacki skal i anden runde møde kroatiske Petra Martic, der er nummer 90 på verdensranglisten. De to spillere har tidligere mødt hinanden tre gange, og hver gang er det endt med dansk sejr. Vi skal fem år tilbage for at finde deres seneste indbyrdes opgør, da Wozniacki vandt i to sæt ved WTA-turneringen i Farum.