Wozniacki er frisk igen: - Jeg har bare sovet, slappet af og spist noget god mad

Den danske tennisspiller er klar til de hurtige baner i Qatar, hvor hun først træder ind i turneringen efter et ekstra hvil.

Du kan se Caroline Wozniacki på TV 2 SPORT eller TV 2 PLAY onsdag.

Caroline Wozniacki har tirsdag haft mulighed for at få den helt rigtige opvarmning til WTA-turneringen i Doha, Qatar.

Danskeren har nemlig fået trænet og slappet af, da hun først skal i aktion onsdag. Og den ekstra hviledag har været tiltrængt for hende.

- Jeg synes, at det er meget rart. Jeg har bare sovet, slappet af og spist noget god mad og fået batterierne opladet igen. Jeg har været lidt træt på det seneste, så det er meget rart, at jeg får lov til at slappe af et par dage ekstra, siger Caroline Wozniacki til TV 2 SPORT.

- Jeg ved ikke, om det er en fordel eller ulempe. Nu må vi se, hvordan kampen går, men jeg vil mene, at det er en fordel i den her uge. Det er lidt forskelligt fra uge til uge. 

Hurtige baner venter for Wozniacki

Banerne i Doha er lidt anderledes, end hvad den danske tennisspiller er vant til. Hun tror dog ikke nødvendigvis, at det er en ulempe for hende.

- Underlaget er helt sikkert hurtigere, end det plejer at være, og boldene hopper ikke særlig højt. Det er et meget anderledes underlag, end det vi plejer at spille på herovre. 

- Jeg kan normalt meget godt lide at spille på sådan nogle baner, men jeg har også gjort det godt på andre baner. Men vi får at se, siger Caroline Wozniacki fra Qatar.

Den danske Grand Slam-vinder træder ind i anden runde i turneringen, hvor hun skal møde en tysker. For Wozniacki skal møde vinderen af det rent tyske opgør mellem Tajana Maria og Carina Witthoeft. Den kamp bliver spillet senere tirsdag.