Spansk modstand til Wozniacki: - Vi spiller på præcis samme måde

16x9
Caroline Wozniacki får spansk modstand i første runde. Foto: Karim Jaafar / Ritzau Scanpix

Spanske Lara Arruabarrena er videre i WTA-turneringen, og i hendes næste kamp skal hun møde danske Caroline Wozniacki.

Du kan se Wozniacki spille mod Arruabarrena på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY lørdag aften eller natten til søndag.

Caroline Wozniacki træder først lørdag ind i den amerikanske WTA-turnering Indian Wells.

Her skal danskeren i sin første kamp møde Lara Arruabarrena, der er nummer 80 verdensranglisten. Det står klart, efter spanieren noget overraskende besejrede ukrainske Lesia Tsurenko i tre sæt med cifrene 3-6, 6-3 og 6-4.

Jeg er en fighter, og jeg har en stor forhånd, så den vil jeg helt sikkert bruge. Vi spiller på præcis samme måde

Lara Arruabarrena

De to tennisspillere har ikke mødt hinanden før i noget opgør, men det gør ikke, at de slet ikke kender hinanden.

- Caroline er en stor fighter, og det er jeg også, så lad os se, hvad der sker, når vi skal spille. Hun er super solid og giver altid sit bedste i alle kampe, så jeg bliver nødt til at spille for min egen chance, siger Lara Arruabarrena til TV 2 SPORT.

- Jeg har set hende ret meget. Jeg kan lide, hvordan hun spiller. Jeg så hende spille et par kampe i Australian Open, og der spillede hun tydeligvis meget godt. Det bliver en hård kamp.

Spanieren mener faktisk, at hun kan spejle sig selv i Wozniacki, og dermed har vi et spændende opgør i vente.

- For et par år siden spillede jeg her også, og der spillede jeg også på det største stadion, så det bliver ikke noget problem. Alle vil gerne vinde kampe, så de kan spille i de største arenaer, så det er det, jeg gør her, siger spanieren.

- Jeg er en fighter, og jeg har en stor forhånd, så den vil jeg helt sikkert bruge. Vi spiller på præcis samme måde.

Kamptidspunktet er endnu ikke fastlagt, men kampen bliver spillet enten lørdag aften eller natten til søndag. Følg med på sport.tv2.dk for nærmere tidspunkt.

Wozniacki i Indian Wells